Browse all the items here :)

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket PhotobucketPhotobucket Photobucket Photobucket PhotobucketPhotobucket Photobucket Photobucket

Terima Kasih kerana memberi sokongan kepada Sweet Craft Store

Untuk mendapat maklum balas dengan segera, boleh hubungi Puan Mariam di 013-2686073.

Thursday, December 31, 2015

Welcome

Photobucket

Assalamualaikum semua and welcome to Sweet Craft Store blogshop !!!
Basically kedai kami menjual barang handmade such as mittens and booties, hats and sweaters for babies
kebanyakannya dihasilkan menggunakan teknik knitting atau crochet
Selain tu juga ada banyak benda-benda lain
Feel free to browse all of the categories
Moreover, kalau dah jalan-jalan, dah browse semua category tapi tak ada yang berkenan di hati, and nak request something yang tak ada di blog ni, jangan malu-malu hantar email pada kami untuk bertanya..
mana tau kan..kot-kot boleh kami cuba buat.
ok.bye..happy shopping.

1 kate-kate utk sweetcraft:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Sweet Followers

 
Sweet Craft Store Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template